indu+

Om du inte vill använda grillkol utan vill ha något du känner igen från ditt ”inne-kök” , kan du bara ansluta stickkontakten och få ett utekök där induktionshällen, woken, teppanyakin eller grillen är redo lika snabbt som på din vanliga spis i köket.

indu+ är ett nytt utekökskoncept för matlagning baserat på de bästa materialen: Teak, Rostfritt stål, Corian. Med hjälp av modulära induktionsplattor, som är lätta att byte efter behov, kan du lätt anpassa ditt utekök precis som du vill. Hällarna är snabbt utbytbara så du kan ha flera möjligheter och snabbt skifta mellan om du vill. Grilla fisk, koka potatis, woka dina grönsaker och använd skärbrädan till att bereda och förbereda servering. En praktisk knivhållare gör att du alltid har dina knivar till hands och på ett säkert ställe.

Ett utekök som också kan användas inne. Det kan förses med 1,2 eller 3 hällar. Alla hällar är Induktion, även wok-hällen. Induktionshällar finns i olika utföranden, 1 stor zon, 2 mindre zoner som kan kopplas samman eller den stora hällen med 4 zoner, där 2+2 zoner kan kopplas för en större kokplatta/yta. El-behovet är 230V och min 16A.

Uteköket finns i Teak och Rostfritt eller Vitt (Corian) och Rostfritt och i olika storlekar.

Serveringsvagnen ”Iceboy” i Teak och lackerad aluminium med stor isbehållare/vinkyl har en skjutbar ovanskiva för att dölja kylaren.

Läs mer på www.induplus.eu eller bläddra i katalogen nedan.


Bläddra i senaste katalogen här