JensenGrill

Vilka är fördelarna med en grill från Jensen?
Den är gjord i rostfritt stål (304) och den ser lika snygg ut säsong efter säsong.

Säker och snabb upptändning och du vet när det är klart för grillning. En fullt integrerad kombination av gas och kol. Med de 3 gasbrännarna på 4,5 kW per styck får du en bra värme snabbt. (Gäller Estate 1.0 och 2.0, för Estate 3.0 ger 5,1 kW per brännare)
Vill du grilla på olika temperaturer kan du med kolgrillning höja och sänka glöden i förhållande till grillgallret, väljer du enbart gas-grillning kan du naturligtvis justera effekten på gaslågan individuellt på varje brännare så att värmen blir perfekt.
Grillen kan också användas för att röka olika typer av mat och med de fina tillbehör som du kan välja, kan du också baka bröd, pizza eller värma upp en steksten och ta med till bordet och laga maten där.
Ingen el krävs till denna grill. Rotisseri och lampa (tillval) drivs av batteri (9V) så det skall var möjligt för dig att grilla var du vill, utan ström.

Estate 1.0 är den mindre modellen, Estate 2.0 är mellanmodellen som till grill-yta är lika stor som 1.0 men är extra utrustad med t ex hållare för gasolflaskan. Estate 3.0 är den stora modellen för den lite större familjen, för måltider med vänner och grannar samt för dig som erbjuder grillad mat åt lite större sällskap.Vi hoppas att du skall finna den modell som passar dig och din familj bäst.

Hitta din återförsäljare på www.jensengrill.com, se instruktionsfilmer eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Ladda hem aktuell broschyr från JensenGrill.

Vill du gå på grillkurs? Klicka här för mer information.
Anmäl ditt intresse via KONTAKTA OSS.