Le feu

LE FEU - Define Fire

LeFeu är ett danskt företag som producerar Bioetanol eldstäder i dansk design. Produkten är resultatet av ett arbete där funktion och stilren design kombineras på bästa möjliga sätt.
LeFeu har tagit fram en serie eldstäder där man visar att värme i hemmet, med elden i fokus, kan formas så att de ger både nytta och nöje. Den klassiska enkelheten kombinerat med den danska designen signalerar lugn och harmoni. De 3 olika modellerna kan skapa unika och olika inredningslösningar medan alla tre ger intryck av en svävande lätthet i rummet.
LeFeu Bioetanoleldstäder finns i 3 olika modeller, GROUND WOOD, GROUND STEEL och SKY.
Man kan säga att de ger 3 olika intryck men i grunden är det samma modell.

GROUND WOOD & GROUND LOW
Är samma kamin med olika höjd på benen. Till båda modellerna kan man välja ben i ek, wenge eller ask.

GROUND STEEL är en golvmodell med en pelare i rostfritt stål och en tung fot i rostfritt eller svart.

SKY är en takmonterad modell med en stång i rostfritt stål och en montageplatta för infästning i taket. Har du ett lutande tak finns ett tillbehör som gör att din eldstad hänger lodrätt ner från taket.

Alla modeller finns i vit och svart färg. Vikten är ca 20 kg (varierar med modell). Brännaren har en reglerbar låga och fylles med ca 1,8 liter Bioetanol och ger en brinntid på ca 6 timmar.

BIOETANOL
Alla modeller eldas med ren Bioetanol som ger en ren och rökfri förbränning och kräver ingen skorsten eller ventilation. Därför är de lätta att installera och att använda.

CERTIFIKAT
LeFeu har alla godkännanden som krävs för denna typ av produkt och den är patenterad världen över.

GARANTI
2 års garanti.

KATALOG
Klicka här för att läsa katalogen online