PLY Design – stolar och karmstolar


PLY Design är ett nytt Ungerskt möbelvarumärke, baserat på lång erfarenhet inom möbelproduktion av formade plywood komponenter. Med 25 års erfarenhet i ryggen inom detta område beslutade vi att utveckla och marknadsföra vårt eget produktprogram inom tidlös möbeldesign. Vår passion och nyfikenhet för plywood definierar vår kollektion som visar stark karaktär, enkelhet och mjuka former.

Vårt varumärke, PLY Design, är tänkt att återetablera ungersk möbeldesign genom att använda unga talanger tillsammans med vårt öga för högkvalitativ tillverkning. Våra möbler är kryddig kombination av vår tidigare erfarenhet, vårt kulturarv och vår passion för nya och färska idéer.

Kollektionen

Fleetkollektionens delar kännetecknas av en hög grad av flexibilitet, variation och effektivitet: alla modeller är ekonomiska att transportera och lätta att installera, därför passar de lika bra för kontraktsmarknaden som för konsumentmarknaden. Vårt engagemang för ergonomiska former passar bra tillsammans med plywood som är stark och robust men ändå mjuk i sin form och överensstämmer därför väl med kroppens konturer. Kollektionen innehåller mat- och soff-bord, barstolar, stolar och den prisbelönta Flagship karmstolen.

Vår designer

András Kerékgyártó, designer av ”Fleet” -programmet, studerade möbeldesign både i Ungern och Finland. Han hade en outsiders syn på den skandinaviska designen som blandades med sin egen kulturella bakgrund och skapade därmed en karaktäristisk mix.

Läs aktuell broschyr för PLY Design här på hemsidan.