Vauni

VAUNI – Design with fire

Vauni Globe är en klotformad eldstad som eldas med bioetanol och ger rummet det där lilla extra. Vi lägger mycket tid och pengar på våra hem idag så varför inte satsa på en produkt som både är snygg och funktionell. Förutom läcker design sprider Globe en skön värme i rummet den står i.

Du som bor i lägenhet kan också njuta av en mysig brasa. En skorstensfri kamin är perfekt för lägenheten då den inte kräver skorsten och kan placeras fritt. Om man inte vill eller har plats för en golvmodell rekommenderar vi någon av våra väggmodeller som finns i olika modeller och utföranden.

Att installera en kamin i uterummet kan vara både krångligt och dyrt. En skorstensfri kamin från Vauni kräver inget bygglov och värmer bra. Att elda med bioetanol är dessutom miljövänligt och producerar ingen sot eller aska.


Bränslet – Bioetanol

Helt nya Ecoflame Supreme brinner länge och vi rekommenderar Ecoflame Supreme för dig som ställer extra höga krav på ett luktfritt alternativ. Ecoflame Supreme är givetvis miljövänligt, biologiskt nedbrytbart och 100% förnybart. Finns att beställa nu på www.vauni.se

 

För dig som har en öppen spis finns här ett alternativ med en etanolbrännaren för dig som tröttnat på rök, sot och aska från din vedeldade öppna spis. Nu kan du njuta av en härlig brasa på ett enkelt och miljövänligt sätt. Brännaren ställs in direkt i botten på din öppna eldstad där den står både säkert och stabilt. Är din eldstad väldigt gammal kanske du behöver ordna en plan botten och det kan t ex din murare hjälpa dig med.

En stor fördel med Vaunis eldstäder är att de kan placeras i vilket rum som helst. En Globe i ditt hemmaspa kan förhöja stämningen avsevärt. Tappa upp ett bad, tänd elden och njut! Aldrig har det varit enklare att njuta av en brasa hemma.


Bläddra i Vaunis katalog här